OBAVIJEST
20/03/2020 - 10:28

Dragi roditelji!

Naš ravnatelj don Željko Majić ističe:„ U moru poziva i upita kako ovozemaljski život spasiti od zla, kao da je u potpunosti zamro glas o vjeri kao najizvrsnijem lijeku protiv svakoga zla; vjeri koja je jedina kadra brda premještati kako li ne tijelo nam ozdraviti, dušu spasiti i od svakoga zla nas očuvati“.

Želimo Vas ohrabriti u ovom vremenu zabrinutosti i neizvjesnosti  zbog širenja zaraze virusa COVID19 i potaknuti na zajedničku obiteljsku molitvu.

Mk 10,13-16

13Donosili mu dječicu da ih se dotakne, a učenici im branili. 14Opazivši to, Isus se ozlovolji i reče im: "Pustite dječicu neka dolaze k meni; ne priječite im jer takvih je kraljevstvo Božje! 15Zaista, kažem vam, tko ne primi kraljevstva Božjega kao dijete, ne, u nj neće ući." 16Nato ih zagrli pa ih blagoslivljaše polažući na njih ruke.

 

Isus poziva malene k sebi stoga jako vjerujemo u snagu dječje molitve. Pokušajmo kroz molitvu sačuvati našu djecu od straha koji je veoma prisutan ovih dana u našem okruženju.

Svoju stručnu pomoć želi nam pružiti i naša pedagoginja Martina Bošnjak Rajič. Možete joj se javiti na mail: bmartina3@gmail.com