UPUTE O BORAVKU DJECE U VRTIĆU OD 20.05.2020.
19/05/2020 - 13:14

Poštovani roditelji i draga djeco,

 Dječji vrtić “SVETI JOSIP” počinje s radom 20. 05. 2020. god.

Molimo Vas da se savijesno i odgovorno pridržavate danih uputa prilikom dolaska,odlaska i boravka djece u vrtiću.

  • Radno vrijeme vrtića je od 06:30 h do 16:30 h
  • Prema preporukama za rad predškolskih ustanova (koje ćemo Vam priložiti u privitku) dužni ste odgajateljici priopćiti djetetovu tjelesnu temperaturu, koju ste izmjerili kod kuće. Odgajateljica će evidentirati podatak koji ste joj priopćili. Preporučuje se ostanak kod kuće djece s kroničnim bolestima (respiratornim tegobama, bolom u grlu, kašaljem, curenjem nosa…)
  • Molimo roditelje da dovode djecu do 08:30 h, poslije nećemo biti u mogućnosti otvoriti vrata.
  • Dijete predajete i preuzimate na ulazu vrtića, zvonite u skupinu svoga djeteta i čekate dolazak odgajateljice koja će preuzeti dijete.
  • Ukoliko više roditelja istovremeno dođe na ulaz molimo Vas da se držite uputa o sigurnosnom razmaku i budete strpljivi.
  • Budući da imamo stroga sigurnosna pravila o boravku djece i uposlenika vrtića, za sve dodatne informacije molimo Vas da se obratite na e-mail naseg vrtića ili nas pozovete na broj  036 330 994.
  • Molimo roditelje da razgovaraju sa svojom djecom i pripreme ih na to da će ih njihove odgajateljice dočekati na ulasku u vrtić sa zaštitnom maskom teda će im pojasniti neka nova pravila, kojih ćemo se morati pridržavati.

Na kraju svih ovih pravila i mjera najbitnije je djeci objasniti da ih njihove tete s radošću i velikim nestrpljenjem očekuju i obećavaju im vrijeme ispunjeno smijehom, igrom, zabavom i neizmjernom ljubavlju, baš kao i prije.

Radujemo se ponovnom susretu i molimo našeg zaštitnika, sv. Josipa da čuva našu vrtićku obitelj i moli od Gospodina blagoslov za naš novi početak.